„Alustava investori baaskursus“ stardib teisele ringile

16.01.2023

Juba 17. jaanuaril teeb LHV taas algust kuuest tasuta seminarist koosneva „Alustava investori baaskursusega“, mille mõte on jagada investeerimise põhiteadmisi. Veebikursus lõppeb testiga, mille edukad lõpetajad saavad diplomi. Osaleda saavad ka sügisel kursuse pooleli jätnud huvilised.

LHV maakleritegevuse juhi Sander Pikkeli sõnul on turgude keeruliste arengute taustal uute investorite huvi endiselt suur. „Oma vara hoidmise ja kasvatamisega alustajaid on aasta algusele omaselt palju ja tänaseks on juba üle 700 inimese veebikursusele registreerunud. Tahame, et investeerimishuviliste teekond algaks sujuvalt. Selleks olemegi kokku pannud alustavatele investoritele mõeldud kursuse, mis aitab koguda põhiteadmisi ning teha ettevalmistusi investeerimiseks,“ rääkis Pikkel.

Sügisel toimus „Alustava investori baaskursus“ esimest korda ning edukalt lõpetas selle iga kümnes huviline. Pikkeli sõnul on pank saanud tagasisidet, et leidub hulganisti uusi huvilisi ja ka neid, kes soovivad varem alustatu lõpuni viia. „Seekord on võimalik kursusega ühineda ka poole pealt, kuid loodame, et valitud seminarid pakuvad kõik osalejatele pinget. Loodetavasti õnnestub kursusega sisendada investoritele edasiseks enesekindlust,“ kirjeldas Pikkel.

„Alustava investori baaskursus“ viiakse läbi vaid eesti keeles. Kursusel osalemine on kõigile tasuta ning selleks ei pea olema LHV klient. Seminarid toimuvad veebikeskkonnas alates 17. jaanuarist kuuel järjestikusel teisipäeval ning on soovi korral ka järelevaadatavad- ja kuulatavad. See annab võimaluse osaleda kõigil asukohast ja kellaajast sõltumata.

Kursuse avaseminar „Investeerimise ABC“ leiab aset juba, 17. jaanuaril kell 15.30. Selles antakse vastused küsimustele mis on investeerimine, kuidas investeerimisega alustada, millesse üldse saab investeerida ning tuuakse ka praktilisi näiteid.

LHV on huvilistele investeerimisalaseid seminare korraldanud juba rohkem kui 21 aastat. Kokku on aastate jooksul seminaridel osalenud pea 50 000 inimest. Lisainfot saab vaadata aadressil https://www.lhv.ee/kursus. Registreerimine kursusele aadressil https://fp.lhv.ee/academy/784.

Kursuse kava:

    1. jaanuar „Investeerimise ABC“
    1. jaanuar „Kuidas investeerida Balti turgudel?“
    1. jaanuar „Kuidas kaubelda USA aktsiatega?“
    1. veebruar „Analüüsi alused – kuidas valida aktsiaid?“
    1. veebruar „Võlakirjainvesteering kui alternatiiv aktsiatele“
    1. veebruar „Makromajanduslike näitajate tutvustus“

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. Grupi ettevõtetes töötab üle 880 inimese. LHV pangateenuseid kasutab novembri lõpu seisuga 374 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 131 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 150 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 200 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid