Turutegijate podcast alustab

07.07.2022

LHV lõi uue taskuringhäälingu Turutegijad, mis keskendub investeerimismaailmas toimuvale.

„Investorite arv on kiiresti kasvanud ning aina rohkem inimesi soovivad saada head ülevaadet börsidel toimuvast. Uues podcastis võtame eesmärgiks nii päevakajaliste teemade katmise kui ka teadlikkuse kasvatamise. Investeerimismaailmas orienteerumine võib-olla väljakutse ka teadlikule investorile sest sündmusi millega ennast peab kurssi viima on väga palju ning see võib olla tõeliseks väljakutseks. Meie ekspertide abiga saame lihtsustada nii kogenud kui ka algajatel investoritel teadlike otsuste langetamise ja aidata kõigil kuulajatel edukamalt investeerida,“ rääkis LHV investeerimisteenuste juht Andres Suimets.

Turutegijate podcastis annavad LHV eksperdid iganädalast ülevaadet turgudel toimuvast keskendudes nii globaalsetele turgudele kui ka meie kodubörsile. Lisaks peatutakse korra kuus portfellihalduse saates eduka pikaajalise investeerimise teemadele.

Turutegijate podcastis osalevad regulaarselt maaklerosakonna eksperdid Nelli Janson ja Sander Pikkel, investeerimisteenuste juht Andres Suimets, majandusanalüütik Kristo Aab, portfellihaldurid Kaius Kiivramees ja Mikk Taras ning vanemanalüütik Karl Tiit. Lisaks kutsuvad Turutegijad podcastidesse põnevaid külalisi, kes saavad jagada oma teekonda investorina ning börsiettevõtete esindajaid, kes tutvustavad oma ettevõtete käekäiku.

Turutegijate nädalasaate esimene podcast on kuulatav kanalil https://www.spreaker.com/show/turutegijad. Otsi uut investeerimispodcasti ka levinud podcasti äppidest. Head kuulamist!​

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. Grupi ettevõtetes töötab ligi 770 inimest. LHV pangateenuseid kasutab mai seisuga 347 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 130 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 148 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 200 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid