LHV langetas rohelise kodulaenu ja liisingu intressi

17. märts 2021

Keskkonnasäästlike otsuste tegemine on hoogu kogumas ning selleks, et neid veelgi soodustada, langetas LHV Pank eraisikutele mõeldud roheliste laenude intressi. Nii rohelise kodulaenu kui ka rohelise liisingu intress on nüüd 1,95%, millele lisandub 6 kuu euribor.

„Eluasemega, samuti sõidukitega seotud otsused on inimeste tarbimises kesksel kohal, seda nii rahalise kulu kui ka keskkonnale tekitatava mõju poolest. Et meie klientidel oleks lihtsam eelistada võimalikult keskkonnasäästlikke lahendusi, pakumegi aktiivselt soodsaid rohelisi laenutooteid,“ rääkis LHV Panga juhatuse esimees Kadri Kiisel.

„Kuna üha suurem osakaal uutest ehitistest on A-energiaklassiga, on ka roheline kodulaen üha populaarsem: veebruaris oli juba iga kuues meie antud kodulaen roheline. Otsustasime langetada nii kodulaenu kui ka rohelise liisingu intressimäära ühtsele tavalisest madalamale tasemele, et roheliste otsuste kasu veelgi selgem oleks,“ lisas Kiisel.

LHV rohelise liisinguga soosib pank kõige kliimasäästlikumate sõidukite soetamist. Kui laadida taastuvenergiat, on praegu kõige keskkonnasäästlikum täiselektriline auto. Uutele tavakasutusse soetatavatele täiselektrilistele sõidukitele pakub LHV liisingut järgmistel tingimustel: sissemaksega alates 10% sõiduki hinnast, liisinguperioodiga kuni 84 kuud ja intressimääraga 1,95% + 6 kuu euribor.

LHV rohelise kodulaenu pakkumisega edendab pank kõige energiatõhusamate kodude rajamist ja soetamist. Laen on mõeldud A-energiaklassi eluaseme soetamiseks ning LHV pakub rohelist kodulaenu samuti intressiga 1,95% + 6 kuu euribor. Energiatõhususega arvestav koduvalik on pikas vaates positiivse mõjuga nii inimese rahakotile kui ka keskkonnale.

Vaata lähemalt

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 540 inimese. LHV pangateenuseid kasutab üle 269 000 kliendi ja LHV hallatavatel pensionifondidel on 179 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 140 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid