LHV on kolme ihaldusväärseima tööandja hulgas Eestis

9. september 2020

Tööportaali CVKeskus.ee korraldatud uuringust selgus, et Eesti töötajate poolt enim armastatud tööandjad on Telia Eesti, Eesti Energia ja LHV Pank.

Eesti suurim tööportaal CVKeskus.ee viib igal aasta läbi uuringu, et selgitada välja ettevõtted, kus eestimaalased kõige enam töötada sooviks. Esmakordselt valisid töövõtjad LHV Panga kolme ihaldusväärseima tööandja hulka Eestis. Meist ettepoole jäid vaid Telia Eesti ja Eesti Energia.

LHV personalijuhile Liisa Põldmale valmistab rõõmu, et pank on kasvanud igas mõttes. „Meie kasv on olnud hoogne, seda nii ärimahtude kui ka personali osas. On hea meel näha, et inimeste soov LHV-s töötada kasvab koos meie vajadusega leida uusi töötajaid. Seda ilmestab ka meie aegade kõrgeim koht ihaldusväärseimate tööandjate hulgas,“ lausus ta. Mullu oli LHV samas pingereas üheksandal kohal.

Põldma sõnul on ka käesolev aasta olnud vaatamata saabunud kriisile värbamise osas aktiivne. „Selle aastaga on LHV töötajate arv kasvanud juba 50 võrra ning mitmed konkursid on pidevalt nii lõppemas, käimas kui ka algamas,“ lisas ta.

Uuringus osalejatel paluti hinnata ka parimate tööandjate omadusi, et mõista, mis teeb tööandja ihaldusväärseks. „Koguni 98% vastanutest leidsid, et ihaldusväärsed tööandjad on innovaatilised ettevõtted, kus töötavad ettevõtlikud inimesed. Lisaks on ihaldusväärsetel tööandjatel töövõtjate silmis ausa tööandja maine, ettevõttes on head karjääri- ja arenguvõimalused ning seal viiakse ellu olulist eesmärki, mis ühtib töötaja isiklike eesmärkidega,“ kommenteeris CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt.

CVKeskus.ee korraldab Eesti ihaldusväärseimate tööandjate uuringut juba üheksandat järjestikust aastat. Tänavu osales uuringus 5699 töötajat üle Eesti.

Vaata kõiki uudiseid