Euromoney: Eesti parim pank on LHV

12. juuli 2018

Rahvusvaheline majandusajakiri Euromoney kuulutas LHV panga Eesti parimaks pangaks. Selle tiitli teenis LHV Euromoney'lt esmakordselt.

Maailma juhtiva majandusajakirja auhinnad anti üle eile, 11. juulil, Londonis toimunud Awards for Excellence 2018 auhinnagalal. LHV-le tõid tänavusel konkursil edu panga kiire kasv ja innovaatilisus nii igapäevaste pangateenuste kui ka investeerimisteenuste pakkumises. Tähelepanu pöörati LHV laienemisele Ühendkuningriiki finantstehnoloogia ettevõtete teenindamiseks.

LHV Panga juhatuse esimehe Erki Kilu sõnul on Euromoney pangandusauhinnad finantsteenuste sektori mainekaimad. “Eesti pangad on digipanganduse esirinnas kogu maailmas. Mul on hea meel, et sel aastal sai tunnustuse LHV. Meie põhimõte on olla finantsuuenduste eesliinil, et pakkuda mugavaid ja lihtsaid teenuseid ning Euromoney parima panga tiitel on suur tunnustus meie pühendunud tööle."

Tänavu pälvis maailma parima panga auhinna Bank of America. Parimaks Lääne-Euroopa pangaks tunnistati Banco Santander ning Kesk- ja Ida Euroopa parimaks OTP Group. Auhindade väljaandmisel võrdleb Euromoney pankade viimase 12 kuu majandustulemusi, kasvunumbreid ja arendustegevusi. Majandusajakiri Euromoney annab „Awards for Excellence“ auhindu parimatele pankadele välja juba 1992. aastast alates ning tegemist on vanima ja prestiižseima finantssektori auhinnaga.

Vaata lähemalt siit.

Aprillis kirjutas Euromoney LHV-st

Euromoney 2018

Vaata kõiki uudiseid