Uued Lumi Kodud on üürimiseks valmis

20. jaanuar 2022

LHV pensionifondid alustasid Mustamäel Aiandi tänaval uute modernsete korterite väljaüürimisega. Professionaalse haldusteenusega Lumi Kodude nime kandvad üürimajad on mõeldud neile, kes ihkavad oma kodu kindlustunnet, aga ei soovi ise kinnisvara soetada.

Eelmise aasta lõpus Aiandi tn 10 ja 12 aadressidel valminud neljas B energiaklassiga üürimajas on kokku 164 ühe-, kahe-, kolme- ja neljatoalist korterit, mis on sisustatud köögi- ja vannitoamööbli ning sisseehitatud garderoobikappidega. Ülejäänud korteri saab üürnik oma maitse järgi ise sisustada, kujundades endale meeldiva elukeskkonna. Majades on panipaigad ning eraldi parklad jalgratastele ja autodele.

Pilt
Üürikorteri sisevaade. Foto autor: Erlend Štaub


Üürimajad paiknevad Tallinnas endisel Kadaka aiandi territooriumil, kuhu arendatakse kümnendi keskpaigaks kokku 750 uut kodu. Uus-Mustamäe uuselamupiirkonna südameks on ligi 7000-ruutmeetrine park mänguväljakute, piknikuala, välijõusaali ja unikaalse pumptrack trikirajaga tõuke- ning BMX-ratturitele. Üürimajade parkimismaja katusele rajatakse suvel privaatne kogukonnaaed, kus elanikud saavad oma äranägemise järgi kasvatada erinevaid aiasaadusi.

Pilt
Neli üürimaja Uus-Mustamäel. Foto autor: Erlend Štaub


Lumi Kodude üürimajad on professionaalselt juhitud. See tähendab, et remonditööd, heakorraküsimused, suurpuhastuse jms lisateenused korraldab üürileandja.

Üks kaalukas argument, miks eelistada korterit professionaalselt juhitud üürimajas, on kindlustunne. Sellise eluaseme saab endale üürida täpselt nõnda kauaks, nagu on selleks vajadus. Ette ei tule olukorda, kus armsast kodust peab lühikese etteteatamisaja jooksul välja kolima, nagu seda kipub üsna sageli juhtuma siis, kui üürida korter eraisikult.

Pluss on seegi, et kui maaklerid võtavad korterite vahendamise eest tasu, siis otse Lumi Kodudelt korterit üürides puudub nii lepingu- kui ka vahendustasu. Korteri ostuga võrreldes on üürikorter aga paindlikum ja mugavam võimalus. See sobib eriti hästi neile, kel pole ostuks veel vajalikus mahus raha kogutud, ja neile, kes tunnevad, et nende elukorraldus ei ole selleks piisavalt paigas.

Aiandi kvartalisse rajatud üürimajad on LHV pensionifondide investeerimisprojekt, mida juhib Lumi Capital. Samasugust professionaalse haldusteenusega üürimisvõimalust pakutakse ka Põhja-Tallinna linnaosas Manufaktuuri elukvartalis. LHV pensionfondide pikem eesmärk on rajada Tallinna erinevatesse elamupiirkondadesse kokku minimaalselt 500 üürikorterit.


Vaata kortereid lähemalt siit.


Lisainfo
Lumi Kodud
+372 564 71767
info@lumikodud.ee
www.lumikodud.ee


LHV pensionifonde valitseb LHV Varahaldus. Tutvu LHV pensionifondide prospekti ja põhiteabe dokumentidega lhv.ee ja pea nõu asjatundjaga.

Vaata kõiki uudiseid