Jalgpallifännid kogusid keerulisel aastal klubide toetuseks üle 90 000 euro

17.11.2021

Eesti jalgpallifännid ja -klubide kogukonna liikmed kogusid tänavu LHV Jalgpallikaardiga makstes rekordilised 90 502 eurot.

LHV Jalgpallikaart on ametlik Eesti jalgpalli fännikaart, mille omanik saab endalegi märkamatult oma lemmikklubile toetust koguda. Iga Jalgpallikaardiga sooritatud ostu pealt maksab LHV 10 senti kaardiomaniku valitud jalgpalliklubi toetuseks. Kokku on LHV Jalgpallikaardi omanikke ehk neid, kes regulaarselt Eesti jalgpallile toetust koguvad, 4823. See tähendab, et aastas kogub iga kaardiomanik keskmiselt ligi 19 eurot oma lemmikklubi toetuseks.

LHV Panga juhatuse esimehe Kadri Kiiseli sõnul on rõõmustav, et igal aastal lisandub arvestatav hulk jalgpallisõpru, kes kasutavad mugavat võimalust oma lemmikklubi edule kaasa aidata.

„Eesti Jalgpalli Liidu peatoetajana on meil väga hea meel näha, et keerulisel ajal on fännid veelgi tugevamalt oma klubide taga. Meie kaasaegsed tooted ja teenused teevad meid kõikjal kättesaadavaks. See peegeldub ka Jalgpallikaardi kasutajate hulgas, sest toetusi jagub igasse Eesti maakonda,“ lausus Kiisel.

„Käimasolev aasta on kohati olnud proovikivi nii ühiskonnas üldiselt kui ka jalgpalliväljakutel. Seetõttu on suur rõõm näha, et vaatamata raskele ajale on toetajad ja jalgpallifännid klubidele õla alla pannud ja kogunud rekordsumma. See näitab, et klubid on teinud oma kogukonna kasvatamisel head tööd, tutvustanud neile LHV Jalgpallikaardi võimalusi ja inimesed on seda ka aktiivselt kasutanud, toetades nii oma lemmikklubi ja ka Eesti jalgpalli arengut üldiselt,“ sõnas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Suurima toetuse kogusid juba mitmendat aastat järjest Tartu JK Tammeka fännid (6829 eurot), järgnesid Tallinna FC Flora (5505 eurot) ja Nõmme Kalju FC (3617 eurot). Kokku saavad toetusi 120 erinevat klubi.

Lisaks lemmikklubi toetamisele on LHV Jalgpallikaart kaardiomanikule kasulik, kuna sellega saab kaasa mitmeid soodustusi: alati vähemalt 10% soodsamad piletid Eesti koondise kodumängudele ja tasuta sissepääs Eesti noortekoondiste kodumängudele ning soodustused Sportlandi ja Baltmani kauplustes, MyFitnessi klubides, ABC Motorsi teeninduses.

LHV toetab Eesti Jalgpalli Liitu ja Eesti rahvuskoondist juba alates 2010. aastast.

Suurima toetussummaga klubide TOP 10 aastal 2021

  1. Tartu JK Tammeka
  2. Tallinna FC Flora
  3. Nõmme Kalju FC
  4. FC Elva
  5. FC Nõmme United
  6. JK Tallinna Kalev
  7. Viljandi JK Tulevik
  8. Viimsi JK
  9. FC Kuressaare
  10. JK Tabasalu

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 630 inimese. LHV pangateenuseid kasutab ligi 302 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 139 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 180 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid