LHV Panga juhatuse esimeheks sai Kadri Kiisel, jaepangandust asus juhtima Moonika Maaring

20. jaanuar 2021

Alates 20. jaanuarist on LHV Panga juhatuse esimees senine jaepanganduse juht Kadri Kiisel, tema asemel asub LHV jaepanganduse valdkonda juhtima Moonika Maaring, kes seni töötas panga müügi- ja kanalite juhina.

LHV Panga uus juht Kadri Kiisel

LHV Panga uus juht Kadri Kiisel

LHV on igapäevapanganduse teenuste poolest kasvanud suuruselt kolmandaks pangaks Eestis ning soov on klientide parimale teenindusele rõhudes veelgi kasvada.

Värske pangajuht Kadri Kiisel on alates 2018. aastast juhtinud juhatuse liikmena LHV jaepanganduse valdkonda ja tarbimiskrediidettevõtet LHV Finance. Enne seda töötas ta LHV kontorite juhina. Kiiseli sõnul LHV Panga strateegia ja siht Eestis juhivahetusega ei muutu. „Viimase paari aastaga on meiega liitunud kümneid tuhandeid pangakliente ja oleme kasvanud üle 250 000 kliendiga universaalpangaks. Soovime kõigile pakkuda parimat teenindust ja oleme laiendanud haaret, et sobiksime hästi nii noortele kui ka vanematele klientidele kõikjal Eestis,“ rääkis Kiisel.

„Eesti pangana tunneme siinseid inimesi ja olusid ning meie südameasi on tegutseda jätkusuutlikult, Eesti majandust, ettevõtteid ja inimesi nende rahaasjades toetades,“ lisas Kiisel.

Jaepanganduse uus juht Moonika Maaring tegeles viimati LHV jaepanga müügi- ja kanalite juhina. Varasemalt on ta juhtinud ka LHV jaepanga finantseerimisosakonda ning olnud müügi- ja teenindusjuht.

„Usun, et LHV eraklientidele ja äriklientidele igapäevateenuste pakkumise eest vastutavad Eesti oma ala parimad spetsialistid. Me arendame parimat internetipanka ja mobiiliäppi, et kliendid saaksid oma rahaasjad aetud võimalikult mugavalt. Tegutseme selle nimel, et pakkuda lihtsaid ja arusaadavaid pangatooteid ja innustada suuremat hulka inimesi ka investeerima. Samas on eraisikute jaoks üheks olulisemaks tooteks kodulaen ning seetõttu on oluline jätkata selles vallas mahtude suurendamist. Soovime pakkuda klientidele sobivaid lahendusi igas nende eluetapis,“ loetles Maaring eesseisvaid väljakutseid.

„Eriti täna on oluline kasvatada klientide teadlikkust oma rahaasjadest ning edendada üldist finantskirjaoskust,“ lisas Maaring.

LHV jaepanganduse valdkonda kuuluvad nii pangakanalite arendamine, teenindus- ja klienditugi, müük, eraisikute ja väike- ja keskmise suurusega ettevõtete finantseerimine kui ka investeerimisteenuste pakkumine. LHV Panga juhatuses esindab jaepanganduse valdkonda juhatuse esimees.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 500 inimese. LHV pangateenuseid kasutab ligi 247 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on üle 180 000 aktiivse kliendi. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 140 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid