LHV lisas privaatpanganduse pangakaartide reisikindlustusele COVID-19 lisakaitse

3. mai 2021

1. maist kuni käesoleva aasta 31. oktoobrini sisaldab LHV privaatpanganduse Platinum-kaardiga ja privaatpanganduse kaardiga kaasa tulev reisikindlustus ka COVID-19 lisakaitset, mis võimaldab kaardiomanikel ja nende kaaslastel muretumalt reisida.

COVID-19 lisakaitse tähendab, et kui järgneval kuuel kuul jääb kliendi plaanitud reis ära või katkeb viiruse nakkustõrjemeetmetest põhjustatud eneseisolatsiooni tõttu, hüvitab kindlustus juhtumiga tekkinud kulud kuni 2000 euro ulatuses. Kaitse kehtib ka juhul, kui kliendi reisikaaslane on sunnitud arsti otsusel jääma eneseisolatsiooni. Samuti hüvitab kindlustus COVID-19 lisakaitse omanikele välisriigis COVID-19 meditsiiniabi kulud kuni 700 000 euro ulatuses.

Koroonaviiruse leviku ajal on reisimine olnud kõigile ebamugav, kuna ebakindlust on tekitanud nii erinevad reisipiirangud, rohked lendude ja lennuaegade muudatused, aga ka just haigestumise riskiga seotud probleemid. Reisikindlustuse COVID-19 lisakaitse võimaldab eelkõige haigestumisega või eneseisolatsiooni jäämisega seotud ebakindlust vähendada ja seega muretumalt reisiplaane teha.

Kindlustuskaitse ei laiene samas juhtumitele, mis on seotud nakkustõrjemeetmetest tulenevate puudulike reisidokumentidega või muude reisikorralduslike küsimustega. Näiteks, kui klienti ei lasta riiki negatiivse koroonatesti puudumise tõttu. Kindlustuskaitse ei laiene ka juhtumitele, kui tõrge tekib seoses riigipiiride sulgemisega.

LHV Platinum-kaardi ja privaatpanganduse kaardi saavad endale tellida LHV Panga privaatpanganduse kliendid. Kaartidega käib kaasas nii laia kaitsega reisikindlustus kogu perele, ostukindlustus, Priority Pass kui ka Estravel Platinum Club liikmelisus. Kindlustust kaartidele pakub LHV Kindlustus. Vaata lähemalt.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 560 inimese. LHV pangateenuseid kasutab ligi 274 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 177 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 150 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid