LHV võimaldab liita mitu tarbimislaenu üheks laenuks

21. aprill 2021

LHV pakutavate tarbimislaenude hulka lisandus refinantseerimislaen, mis võimaldab olemasolevad väikelaenud ja järelmaksud mugavalt LHV-sse üheks laenuks koondada.

LHV Finance’i pakutava refinantseerimislaenu põhimõte on lihtne – maksta erinevatele krediidiandjatele tagasi kliendi olemasolevad tarbimislaenud, näiteks järelmaksud või väikelaenud, ning koondada need üheks laenuks. See tagab kliendile oma laenukohustustest oluliselt parema ja kompaktsema ülevaate, samuti vähenevad igakuised maksed ning neid saab tasuda mugavalt vaid ühe kuumaksega.

LHV Finance juhatuse esimehe Mari-Liis Stalde sõnul on refinantseerimislaen mõeldud targalt majandavale inimesele, kes soovib oma kulud veelkord üle vaadata ja neid paremini hallata. „Refinantseerimislaen ei peaks olema viimane päästerõngas neile, kel finantskohustuste teenindamine üle jõu käib, vaid eelkõige mõeldud targalt majandavale kliendile, kes soovib oma kulutused selgelt kontrolli all hoida,“ ütleb Stalde.

Stalde sõnul on toode paljude LHV klientide seas oodatud. „Oleme refinantseerimislaenu väljatöötamisel kuulda võtnud ka meie oma kliente, kes on LHV teenindusega väga rahul ja väljendanud soovi oma muud laenukohustused samuti meiega siduda. Refinantseerimislaen võimaldabki kõik tarbimislaenud üheks laenuks kokku liita, et kõiki rahaasju ühe pangaga ajada,“ selgitab ta.

Nii pole vaja kõikide lepingute tingimusi meeles pidada, mitu korda kuus laenumakseid tasuda ja murede korral erinevate klienditeenindustega suhelda. Refinantseerimisega saab mitmest laenust üks laen, mille tingimused on sulle sobivamad, igakuised kohustused väiksemad ja ülevaade selgem. Kõikide küsimuste ja murede korral on abiks LHV laenutugi.

Refinantseerimislaenu taotlemise protsess on mugav ega võta kaua aega. Laenu saab taotleda kuni kuueks aastaks ning maksimaalne võimalik laenusumma on 20 000 eurot. Soovi korral saab laenu tasuta ennetähtaegselt tagastada või muuta laenu turvalisemaks, lisades sellele ka laenukindlustuse.

Vaata lisa

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 560 inimese. LHV pangateenuseid kasutab ligi 274 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 177 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 150 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid