Ajakiri The Banker nimetas LHV taas parimaks pangaks Eestis

3. detsember 2020

Rahvusvaheline pangandusajakiri The Banker nimetas 2020. aasta parimaks pangaks Eestis LHV Panga. Sama tunnustuse pälvis LHV ka mullu.

Eile õhtul toimus iga-aastane The Bankeri parimate pankade auhinnatseremoonia, kus LHV kuulutati teist aastat järjest Eesti parimaks pangaks. LHV-d tõsteti virtuaalselt peetud galal esile jätkuvalt kiire kasvu, innovaatilisuse ja proaktiivse koroonakriisile reageerimise poolest.

„2020. aasta on olnud kõigile keeruline aasta, seda enam on Eesti parima panga tiitel meile ja meie klientidele suureks tunnustuseks. Reageerisime majanduskeskkonna muutustele kiiresti, asudes esimesena Eestis pakkuma maksepuhkusi. Samal ajal jätkasime ka ärimahtude ja kliendibaasi kasvatamist ning tõime klientideni mitmed uued tooted ja teenused,“ lausus LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu.

Kilu lisas, et oluline samm oli ka rohelise tegevuskava väljatöötamine, millega seati suund puhtama keskkonna ja jätkusuutlikuma majanduse poole.

The Bankeri korraldatavad aasta parima panga valimised ehk „Bank of the Year Awards“ on iga-aastane konkurss, mida pangandusvaldkonnas alati jälgitakse. Konkursi käigus hinnatakse maailma juhtivaid panku nende kasumiteenimise võimekuse, strateegilise edu ja teenuste taseme põhjal. Parimad selgitatakse välja nii ülemaailmselt, regionaalselt kui ka riikide lõikes. Maailma parimaks pangaks tunnistati tänavu Woori Bank ning Kesk- ja Ida-Euroopa parimaks Raiffeisen Bank International.

Ajakiri The Banker on Financial Timesile kuuluv juhtiv pangandus- ja finantsajakiri, mis ilmub alates 1926. aastast. The Bankerit levitatakse enam kui 180 riigis. Lisaks pangandus- ja majandussisu pakkumisele ja parimate tunnustamisele peab The Banker ka maailma pankade edetabelit.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 500 inimese. LHV pangateenuseid kasutab üle 240 000 kliendi ja LHV hallatavatel pensionifondidel on üle 184 000 aktiivse kliendi. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 130 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid