Euromoney nimetas LHV kolmandat aastat järjest Eesti parimaks pangaks

15. juuli 2020

Rahvusvaheline juhtiv majandusajakiri Euromoney valis juba kolmandat aastat järjest Eesti parimaks pangaks LHV.

Mullu oma 50. juubelit tähistanud maailma üks tuntumaid majandusajakirju Euromoney tunnustas LHV-d taas Eesti parima pangana. Konkursil tõid edu panga jätkuvalt kiire kasv, innovaatilisus ja head majandustulemused. Lisaks võeti arvesse LHV liikumist jätkusuutlikuma majanduse poole ning kiiret kohanemist koroonakriisist tingitud majanduskeskkonna muutustega.

LHV jaepanganduse juhi Kadri Kiiseli sõnul oli panga kümnes tegutsemisaasta väga edukas ja kiire kasvuga. „Laiendasime sularahaautomaatide võrgustikku, kasvatasime kliendibaasi ja turuosa, arendasime mitmeid olulisi teenuseid ning seadsime suuna puhtama keskkonna ja jätkusuutlikuma majanduse poole. Olla kolmandat aastat järjest Eesti parimaks pangaks tunnistatud on märk, et liigume õigel teel,“ ütles ta.

Lääne-Euroopa parimaks pangaks tunnistati tänavu Credit Agricole ning Kesk- ja Ida-Euroopa parimaks UniCredit.

Auhindade väljaandmisel töötab majandusajakiri Euromoney iga-aastaselt läbi enam kui 1000 kandidaadi andmed, võrdleb pankade viimase 12 kuu majandustulemusi, kasvunumbreid ja arendustegevusi. „Awards for Excellence“ auhindu jagab Euromoney parimatele pankadele juba 1992. aastast alates ning tegemist on vanima ja ühe prestiižseima finantssektori auhinnaga.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab ligi 470 inimest. LHV pangateenuseid kasutab ligi 224 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 179 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 120 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid