LHV on tudengite hulgas ihaldatud tööandja

7. juuli 2020

Kantar Emor viib igal kevadel läbi tööandjate maineuuringut, kus majanduse, IT ja tehniliste erialade tudengitel palutakse suuremad tööandjad pingeritta panna. LHV Pank on noorte hulgas mainekaim pangandussektori tööandja.

Äsja avaldatud tööandjate maineuuringu pingereas tõusis LHV võrreldes mulluse aastaga ühe koha, olles majanduse, IT ja tehniliste erialade tudengite hulgas kõrgel neljandal kohal Swedbanki ees. Meist ettepoole jäid veel TransferWise, Skype ja Eesti Energia.

LHV personalijuhi Liisa Põldma sõnul on selline tunnustus pangale mõistagi rõõmustav. „Oleme Eesti pank ja meile läheb Eesti inimeste käekäik väga korda. See, et oleme noorte seas ka ihaldusväärseim pank, kus töötada, näitab, et meie visioon on ühine – Eesti, kus inimesed ja ettevõtted julgevad suurelt mõelda, ette võtta ja tulevikku investeerida,“ ütleb Põldma.

„Oleme kasvanud suureks ja mõjukaks, ent säilitanud oma sisemise väiksuse, mis annab meile võimaluse kuulda võtta igaühe ideid ning vajadusel ka kiireid otsuseid langetada. Tahame olla teerajajad ja teha asju nii nagu teised ei tee. Ma usun, et innovaatiline mõtlemine, uued lähenemised, võimalused ja uus tehnoloogia loovad nii meie edu igapäevatöös kui ka väärtuse tööotsijate seas,“ lisab ta.

Tööandjate maineuuring viidi Kantar Emori poolt läbi selle aasta aprillis-mais ning seda juba 15. korda. Seekordsele uuringule vastas 547 kõrgharidust omandavat õppurit.

Vaata kõiki uudiseid