LHV tööajad ülestõusmispühade ajal

7. aprill 2020

Seoses ülestõusmispühadega on LHV tööajad ja maksete liikumine tavalisest erinevad. Palume klientidel muudatustega arvestada.

Suurel reedel, 10. aprillil on LHV kliendikontorid ja klienditugi suletud, maaklerid sel päeval puhkavad. Pühade ajal vastab klienditoe telefonile 6 800 400 meie teenusepartner.

Pangasisesed maksed ja ka pankadevahelised välkmaksed liiguvad pühade ajal tavapäraselt ööpäev ringi. LHV-st teele pandud välkmakseid võtavad Eestis vastu Coop Pank, SEB ja Swedbank. 10. aprillist kuni 13. aprillini ei tehta Euroopa makseid ega välismakseid – maksete kohale jõudmine pikeneb puhkepäevade võrra. Tähelepanelikud peaksid olema ettevõtted, kuna 10. aprill on tulu- ja sotsiaalmaksu tasumise tähtaeg. Maksude maksmiseks võiks eelistada Maksu- ja Tolliameti arvelduskontot LHV Pangas – pangasisese maksena jõuavad maksud õigeks ajaks kohale.

Tasub tähele panna, et rahvusvaheliste maksesüsteemide jaoks on ka esmaspäev, 13. aprill puhkepäev. Oluliste pankadevaheliste maksete puhul soovitame need ebameeldivuste vältimiseks teha enne 9. aprilli kella 16.30, siis jõuavad need ka tavapärase Euroopa maksena saajani enne pühi.

10. aprillil ei tehta Trader ja Broker kontode makseid. 13. aprillil on maaklerid tööl tavapärasel ajal.

LHV järelmaksu ja väikelaenu klienditugi töötab pühade ajal kell 10−21.

Rahulikke pühi!

Vaata kõiki uudiseid