LHV mobiiliäpp täienes laenu taotlemise võimalusega

10. oktoober 2019

Alates sellest nädalast saavad kliendid LHV mobiilipanga äpi kaudu taotleda kodulaenu.

Lisaks saavad iOSi kasutajad nüüd mobiiliäpis taotleda ka väikelaenu, vaidlustada kaardimakseid ning näha teekonda lähima sularahaautomaadini. Need funktsioonid lisanduvad peagi ka LHV mobiiliäpi Androidi versiooni.

LHV digitaalpanganduse juhi Margus Hollandi sõnul täiendab LHV Pank mobiiliäppi pidevalt. „Seekord on uuendused seotud ennekõike laenudega – nüüd saab kiirelt ja mugavalt esitada äpis kodulaenu või väikelaenu taotluse ning peagi samamoodi taotleda ka liisingut,“ tutvustas Holland. „Mobiiliäppi on klient juba sisse logitud, seega on osa andmetest juba olemas ning taotluse täitmine sellevõrra kiirem. Juhul kui klient on juba varem saanud väikelaenu taotlusele positiivse vastuse, kuvame nüüd mobiiliäpis kehtivat vaba krediidilimiiti ja vajadusel saab väikelaenu lepingu kohe sõlmida,“ lisas Holland.

„Teiseks tegime paremaks LHV sularahautomaatide leidmise – nüüd näed kaardi peal teed lähima automaadini ning erinevat tüüpi automaadid on ka erinevalt markeeritud, vastavalt, kas need vaid väljastavad sularaha või võimaldavad ka raha kontole kanda,“ kommenteeris Margus Holland.

Lisaks võimaldab LHV mobiiliäpp nüüd esitada kaarditehingute vaidlustusi. Kahtlase tehingu märkamisel saab sellest kiirelt pangale teada anda. Vaidlustus peab olema põhjendatud, sest alusetu tagasinõude korral tuleb maksta vastav teenustasu.

Kui eelpool mainitud uuendused on iOSi kasutajatele juba kättesaadavad, siis Androidi seadmete kasutajad saavad esialgu vaid kodulaenu taotleda. Teised uuendused lisanduvad äpi Androidi versiooni lähinädalatel.

LHV mobiilipanga saab alla laadida AppStore’ist või Google Play'st.

LHV on tänavu mobiiliäpi arendusele suurt rõhku pannud. Hiljuti lisandusid LHV mobiilipanka rahaküsimise võimalus ja uuele erakliendile konto avamise võimalus, samuti pangakaardi tellimine ja väärtpaberitesse investeerimise funktsioon.

Vaata lähemalt →

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 420 inimese. LHV pangateenuseid kasutab üle 185 000 kliendi ja LHV hallatavatel pensionifondidel on 177 000 aktiivset klienti.

Vaata kõiki uudiseid