LHV sularahaautomaatide võrk kasvab 125 automaadini

17. juuni 2019

LHV Pank, Luminor Bank, Danske Bank ja Worldline sõlmisid lepingu, millega saab LHV Luminori uueks partneriks ühises sularahaautomaatide võrgus, vahetades välja senise partneri Danske Banki. Ühist võrku hakkab edaspidi teenindama LHV.

LHV klientide jaoks suureneb sularahaautomaatide võrgustik viis korda, praeguselt 25 automaadilt 125 sularahaautomaadile. LHV annab klientidele eraldi teada niipea, kui lisanduvad sularahaautomaadid on tasuta kasutamiseks valmis.

„LHV pank on endiselt kiiresti kasvamas. Meil on järjest rohkem kliente igal pool Eestis ja selle järjekordse sammuga saame tagada klientidele veelgi parema sularahateenuse kättesaadavuse. Soovime, et meie kliendid saaksid mugavalt toimetada üle kogu Eesti,“ kommenteeris LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Mul on partnerluse üle Luminoriga väga hea meel. Meie liitumist ühise sularahaautomaatide võrguga võib pidada märgiliseks sündmuseks, millega liigume sammu võrra lähemale ühisele sularahaautomaatide võrgule Eestis.“

Koostöö Luminoriga teeb sularaha väljavõtmise LHV klientidele ligipääsetavamaks, kuna tasuta sularaha väljavõtmise võimalus on lisandumas vähemalt Võrus, Raplas, Haapsalus, Paides, Kohtla-Järvel, Kiviõlis, Jõhvis, Sakus, Sauel, Tabasalus. Varasemalt on sularahaautomaatide võrgustiku laiendamine toonud LHV-sse juurde nii erakliente kui ka ärikliente.

LHV pakub klientidele oma automaatides sularaha väljavõtmist tasuta. Summale, mis ületab 3000 eurot kuus, kehtib väljavõtmistasu 0,3% piirmäära ületavast summast. Sularaha sissemaksmine on LHV klientidele tasuta. Mõistliku tasu ehk 1 euro eest saavad LHV kliendid sularaha välja võtta kõikidest teistest sularahaautomaatidest Eestis.

Seoses Danske Banki pangandustegevuse lõpetamisega Eestis väljub pank Danske-Luminori ühisest sularahaautomaatide võrgust. 5. juunil allkirjastasid Danske Bank ja LHV Pank lepingu, mille kohaselt kavatseb LHV omandada Danske eraklientide laenuportfelli. Seetõttu on ka LHV Panga liitumine sularahaautomaatide ühisvõrguga loogiline samm.

Suvekuudel on plaanis uuendada ühisvõrgu sularahaautomaatide välimust, paigutada ringi mõned senised automaadid ning teha vajalikud ümberseadistustööd.

Vaata kõiki uudiseid