LHV tõi Balti aktsiatega kauplemise mobiili

17. detsember 2018

Tänasest saavad LHV mobiilipanga kasutajad Balti aktsiaid osta ja müüa otse mobiilipangas. LHV mobiilipank täieneb kauaoodatud lisafunktsiooniga.

Balti aktsiatega saavad LHV mobiilipangas kaubelda nii iPhone’i kui ka Androidi telefonide kasutajad.

„Meie kliendid ajavad oma rahaasju mobiilipangas väga aktiivselt, kuna pea 50% igapäevasest kliendiliiklusest toimub just mobiiltelefoni kaudu. Juba aastaid on meie aktiivsemad kliendid avaldanud soovi aktsiatehinguid mobiiliäpi kaudu teha ja nüüd on see võimalik,“ rääkis LHV maaklertegevuse juht Sander Pikkel.

„Kogu elu on ju nutitelefoni kolimas. Mobiilipanga kasuks räägivad mugavus ja kiirus, mis on kauplemisel väga tähtsad. Mobiilipangas kulub tehingu tegemiseks ideest teostuseni vaid paar sõrmitsemist. Erinevalt internetipangast näevad kauplejad LHV mobiilipangas kohe ka turusügavust ja hinnainfo graafikut,“ tutvustas Pikkel.

„Nii nagu algajal investoril soovitame alustada koduturu ettevõtetest, tõime esimesena mobiilis kaubeldavaks Balti ettevõtted,“ ütles Pikkel. LHV Pank on Balti börside turuliider ning panga investeerivatest klientidest pea kaks kolmandikku omavad Balti aktsiaid. Seetõttu tõi LHV mobiilipanka esimesena just Balti aktsiad. Tulevikus on plaanis mobiilipanka lisada ka välisturgude väärtpaberiga kauplemine.

Balti aktsiatesse investeerimiseks on vajalik lisaks kliendilepingule sõlmida ka investeerimisteenuste leping ja Balti väärtpaberikonto leping. Nüüd saab mõlemat teha mugavalt otse mobiilipangas.

Lisaks kauplemisele võimaldab LHV mobiilipank teha ka muid vajalikke toiminguid kasvõi käigu pealt. Mobiilipangas on mugav teha makseid, seadistada oma pangakaardi limiite, tellida automaatseid teavitusi ja muidki pangatoiminguid. LHV täiustab mobiilipanka pidevalt, et pakkuda kliendile maailma parimat mobiilipanka.

LHV mobiilipanga saab alla laadida AppStore’st või Google Playst.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab 380 inimest ja LHV pangateenuseid kasutab üle 159 000 kliendi. LHV hallatavatel pensionifondidel on 178 000 aktiivset klienti.

Vaata kõiki uudiseid