LHV tunnistati parima teenindusega pangaks Eestis

01. veebruar 2017

LHV pank hõivas teist aastat järjest esikoha uuringufirma Dive pangandussektori klienditeeninduse taseme valdkonnauuringus.

parim_teenindus

Dive Eesti tegevjuhi Harry Liipa sõnul oli meeldiv tõdeda, et ka eelmisel aastal poodiumi kõrgeima astme hõivanud LHV ei jäänud loorberitele puhkama ja suutis oma esikohta sel aastal edukalt kaitsta. Panku külastati sooviga avada seal arveldusarve. LHV teenindus sai uuringus Eesti pankade hulgas esikoha tulemusega 91%. Kui eelmisel aastal oli kõikide uuringus osalenud Eesti pankade koondtulemus 84%, siis sellel aastal 77%.

„Oleme üha parema klienditeeninduse pakkumisele ja teenindustaseme ühtlustamisele viimasel ajal kõvasti tähelepanu pööranud. Hea meel on tõdeda, et see on vilja kandnud ning saame suurepärase klienditeeninduse nimel edasi töötada,“ rääkis LHV jaepanganduse juht Andres Kitter. „Tähtis on, et ka iga klient meiega suheldes seda head teenindust kogeks. LHV meeskond on teeninduses suunatud eelkõige kiire lahenduse leidmisele. Usume, et suurepärane teenindus algab õigetest inimestest ja hoiakust. Klienditeenindaja võimuses on muuta iga kliendi elu mugavamaks ja tema päev rõõmsaks. Et pakkuda suurepärast teenindust on kindlasti oluline ka õige ettevalmistus, toetav keskkond ja tagasisidega arvestamine,“ lisas Kitter.

Veebruar on LHV-s teeninduskuu. See tähendab, et kuni kuu lõpuni pannakse teenindusteemadele tavapärasest veel rohkem rõhku. Tallinna ja Tartu kontoris kogutakse tagasisidet ning selgitatakse välja klientide lemmikteenindaja. Samuti avaneb kõigil LHV töötajail võimalus käia kliendikontoris töövarjuks, et klienditeenindajate tööst oleks parem ülevaade ning organisatsioonis kasvaks klientide küsimuste ja soovide tundmine. Lisaks viib LHV veebruaris taas läbi hulga teeninduskoolitusi ja alustatakse uutele töötajatele põhjalikumat hea teeninduse põhimõtete tutvustamist.

Pankade klienditeeninduse taset võrdlev valdkonnauuring Dive Top3 viidi läbi perioodil detsember 2016 kuni jaanuar 2017. Uuringusse kaasati 6 suuremat panka Eestis, 7 Lätis ning 7 Leedus. Ühtekokku viidi üle Baltikumi läbi 229 testkülastust. Uuringu läbiviimiseks kasutati Mystery Shopping meetodit ehk eelnevalt koolitatud testkliendid hindasid ette antud situatsiooni läbimängimise käigus nii teeninduskohta üldiselt kui kogu teenindusprotsessi. Kõigis riikides kasutasid testostjad sama situatsiooni ja teeninduse erinevaid aspekte hinnati identselt.

Tule LHV kliendiks

Vaata kõiki uudiseid