Eesti inimesed valisid eelistatuimaks tööandjaks LHV

03.03.2023

CV-Online Estonia viis jaanuaris läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, millega selgitati välja Eesti inimeste eelistused tööandja valikul. Top-of-mind kategoorias valiti võitjaks ehk ettevõtteks, kus Eesti inimesed kõige enam töötada sooviksid, LHV. Ka finantssektoris tunnistati eelistatuimaks tööandjaks LHV.

LHV personalijuhi kohusetäitja Age Leedo sõnul on parima tööandja tiitel tunnustus kogu LHV-le. „Kui mullune parima tööandja nimetus valmistas meile suurt rõõmu, siis veelgi tähendusrikkam on see, et oleme parimaks tööandjaks ka jäänud.“

„Kõik algab parimast teenindusest ja kogemusest, mida pangana tahame pakkuda, sest sageli on just LHV kliendid meie tulevased kolleegid. Kui naudime oma tööd ja teeme seda, mis on meile päriselt oluline, paistab see ka välja ja tekitab tunde, et tahaks siia tulla. Ja kui siia tullakse, on oluline, et tahetakse siia ka jääda. Ainult nii saab atraktiivsest tööandjast päriselt parim tööandja,“ ütles Leedo.

LHV väärtused on lihtne, toetav ja tulemuslik – läbi samade väärtuste kujundatakse ka oma tegevused tööandjana.

Eraldi valiti parimad tööandjad ka kuues erinevas ärisektoris. Finantssektori top tööandjaks valisid vastajad LHV.

„Oleme viimaste aastatega väga kiiresti kasvanud – meie inimeste hulk on paari aastaga kahekordistunud ja kasvanud tänaseks üle 900. Selleks, et nii kiiresti kasvada, on vaja parimaid oma ala spetsialiste, keda kõnetavad meie missioon ja eesmärgid. Tahame üha uusi tippe vallutada ja koos nende ületamist tähistada. On rõõm näha, et see läheb inimestele korda ja nad tahavad olla osa LHV eduloost,“ sõnas Leedo.

Uuringus osalejad said muu hulgas välja tuua, mis on tööandja valikul kõige olulisemad kriteeriumid. Tähtsaimaks peeti motiveerivat palka ja lisahüvesid (62,5%), järgnesid hea sisekliima ja toredad kolleegid (52,6%), heade tulemuste märkamine ja tunnustamine (42,9%), töötajate tervise eest hoolitsemine ja toetamine (42,1%) ning paindlik töökorraldus (41,7%).

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Seekordsest uuringust võttis osa rekordit tähistavad 13 000 inimest. Konkurss on pika ajalooga - Top Tööandjaid on valitud viimased 11 aastat.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. Grupi ettevõtetes töötab üle 900 inimese. LHV pangateenuseid kasutab jaanuari lõpu seisuga 383 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 129 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 154 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 200 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid