LHV Pank astus Eesti e-kaubanduse liidu liikmeks

03.01.2023

2023. aasta esimesel päeval astus AS LHV Pank toetajaliikmena Eesti e-kaubanduse liidu liikmeks. LHV-le annab see võimaluse panustada Eesti e-kaubanduse arengusse ning kaupmeestele võimaluse saada otse infot ja kogemusi nüüdisaegsete makselahenduste pakkujalt.

„LHV on pakkunud nüüdisaegset e-kaubanduse makselahendust juba seitse aastat. Selle ajaga oleme saanud laiapõhjalise makselahenduste pakkumise kogemuse, alates mikrokaupmeeste teenindamisest kuni globaalsete finantstehnoloogia ettevõteteni ja seda nii füüsilistes poodides kui ka e-kaubanduses,“ kommenteeris LHV makselahenduste tootejuht Indrek Kaljumäe. „Meil on väga hea meel liituda e-kaubanduse Liiduga, et jagada kaupmeestega oma laiapõhjalist e-kaubanduse makselahenduste kogemust ja seeläbi toetada kodumaise e-kaubanduse edukat arengut,“ lisas ta.

„Näeme, et e-kaubandus ei piirdu täna enam vaid veebilehega, kus kaupu tellida. E-kaubandus on kaupmeeste jaoks võimalus jõuda just sinna, kus on parasjagu tarbija. Olgu selleks siis mobiiliäpp, sotsiaalmeedia, massiüritused või iseteeninduslik pood, kus klient oma lõpliku ostuotsuse teeb. Teadlikud kaupmehed on makselahenduste osas nõudlikud, kuna mõistavad, et nad konkureerivad lisaks nii lähiriikide kui ka globaalsete kaupmeestega ja edu tagavad vaid parimad lahendused,“ rääkis Kaljumäe.

Eesti e-kaubanduse liit on pea 500 aktiivset e-kaubanduse edendamisele pühendunud ettevõtet koondav katusorganisatsioon, mis on tegutsenud juba üle 14 aasta. Liit ühendab Eesti e-kauplejaid ja teisi, kelle jaoks e-kaubanduse areng on tähtis. Katusorganisatsioon on e-kaubanduse valdkonna kompetentsikeskuseks ja edendajateks ning seisab selle eest, et Eesti e-kaubandus areneks vastavuses heade tavadega ja kõrgete kvaliteedistandarditega ning õiglase seadusandlusega õigusruumis.

LHV pank omalt poolt teenindab hulgaliselt ettevõtteid, pakkudes e-kaupmeestele maksete kogumise terviklahendust. Seal hulgas kasutavad kaupmehed laia valikut LHV lahendusi e-keskkondade tarvis, nagu tasuta e-poe mooduleid (Magento 2, WooCommerce, Prestashop, OpenCart, Shoproller, Voog), püsimaksete võimalusi kliendibaasi suurendamiseks, lahendusi erinevatele nutiseadmetele, aga ka kaupmeheportaali maksete haldamiseks, tehnilist tuge ja muid vajalikke teenuseid.

Vaata lähemalt: https://www.lhv.ee/et/maksete-kogumine

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. Grupi ettevõtetes töötab üle 880 inimese. LHV pangateenuseid kasutab novembri lõpu seisuga 374 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 131 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 150 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 200 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid