LHV jaepanganduse juhiks sai Annika Goroško

06.10.2022

Alates sellest nädalast asus LHV jaepanganduse valdkonda juhtima Annika Goroško, kel pangandussektoris kogemust juba üle 15 aasta.

LHV Pank on öelnud selgelt välja oma eesmärgi kasvada kümne aastaga Eesti suurimaks pangaks. Panga juhatuse esimehe Kadri Kiiseli sõnul toetavad Annika kogemused ja ambitsioonid LHV eesmärkide saavutamist ning aitavad sihikule võtta uusi tippe.

„Jaepangandus on pankadele selgelt üks olulisimaid valdkondi, sest just igapäevased pangateenused ja klienditeenindus on need, mis kujundavad mainet ning loovad usalduse panga ja tema klientide vahel. Annikal on väga laiapõhjalised teadmised ja kogemused finantssektorist, ta on näinud panganduse kiiret arengut ning teab hästi, kuidas on klientide ootused ajas muutunud. Meie soov on alati konkurentidest kaks sammu ees olla, oma kliente positiivselt üllatada ja neid rahaasjades edasi viia, tehes seda kõike LHV-le omaselt parima teenindusega,“ ütles Kiisel.

„On olnud põnev kõrvalt jälgida, kui kiires kasvutempos LHV on sirgunud. Jaepanganduses, mis tähendab klientide jaoks igapäevasemaid pangatooteid ja -teenuseid, pole lihtne teistest eristuda. LHV on aga alati välja paistnud kõrgel tasemel klienditeeninduse, uuendusmeelsuse ja lihtsusega – need on väärtused, mida ka kliendid hindavad,“ sõnas uus LHV jaepanganduse juht Annika Goroško.

„Nii pangatoodetel kui ka klientidel on oma elutsükkel. On väga oluline, et vastaksime pangana kliendi ootustele ja oleksime olemas õige toote ja pakkumisega just siis, kui klient seda vajab – olgu selleks siis koduvahetus või suurenenud investeerimisvõimaluse. Kliendid tahavad näha panka kui partnerit, kes on valmis kaasa mõtlema ja neile parimaid terviklahendusi pakkuma ning just seda me LHV-s teha soovimegi,“ lisas Goroško.

Annika on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli rahvamajanduse eriala ökonoomika suunal ning töötanud nii klienditeeninduse, IT kui ka turundusvaldkonnas. LHV-ga liitub Annika Swedbankist, kus ta juhtis viimastel aastatel Baltikumi ärikaartide portfelli.

LHV jaepanganduse valdkonda kuuluvad nii pangakanalite arendamine, teenindus- ja klienditugi, müük, eraisikute ning väike- ja keskmise suurusega ettevõtete finantseerimine ja investeerimisteenuste pakkumine.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. Grupi ettevõtetes töötab üle 820 inimese. LHV pangateenuseid kasutab augusti seisuga 359 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 132 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 149 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 200 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid