LHV avas Pärnus uhiuue pangakontori

01.04.2022

LHV avas Pärnu südalinnas Graf Zeppelini Majas uue kliendikontori, olles nüüd pärnakatele lääne-eestlastele varasemast kergemini kättesaadav. Tallinna ja Tartu kõrval on tegemist kolmanda LHV pangakontoriga.

LHV on Eesti suurim kodumaisel kapitalil põhinev pank ning kasvatab nii äri- kui ka kliendimahtusid hoogsalt üle Eesti. Ka Pärnumaal on LHV roll järjest kasvamas ja uue kontori avamine võimaldab olla sealsetele aktiivsetele klientidele varasemast lähemal, pakkuda parimat personaalset kodulaenu kogemust ja põhjalikke äripanganduse teadmisi ning korraldada põnevaid seminare.

LHV Panga juhatuse esimehe Kadri Kiiseli sõnul on Pärnu üks Eesti tõmbekeskustest, mistõttu on panga jaoks oluline seal ka oma kohalolu rohkem näidata.

„Kuigi meie kliendid saavad praktiliselt kõiki toiminguid elektroonilistes kanalites teha ja kontori külastamise arvelt aega kokku hoida, soovime pärnumaalastele ja ka kõrvalmaakondade inimestele senisest lähemal ja kergemini kättesaadavad olla. Täna on pea iga seitsmes pärnumaalane LHV klient ja loodame, et meie tähtsus piirkonnas kasvab tänu uue kontori avamisele veelgi,“ ütles Kiisel.

„Pärnu on üks Eesti tõmbekeskustest, linn on töö- ja elukeskkonnana kiiresti arenemas, sealne kinnisvara hinnatud ja üha enam ettevõtlikke inimesi tegutseb Pärnu suunal. Oleme valinud sinna just sellised inimesed, kes tunnevad hästi kohalikku elu- ja ärikeskkonda ning oskavad koos kliendiga parimaid lahendusi leida,“ rääkis Kiisel.

LHV uus kliendikontor asub uues Graf Zeppelini Majas aadressil Lai 15a. Hoone esimesest korrusest 672 m2 on LHV käsutuses. Nagu teisedki LHV kontorid on Pärnu kontor sularahavaba, kuid sularahatoiminguteks on kontori juures sularahaautomaat. Ruumid on väljanägemiselt, funktsionaalsuselt ja mugavuselt sama kõrgel tasemel nagu Tallinnas või Tartus ja seal asuvad avar teenindussaal nii era- kui äriklientide teenindamiseks ning seminariruum näiteks investeerimisseminaride läbiviimiseks.

Pärnu kontoris alustasid tööd klienditeeninduse spetsialistid ja assistent, kliendihaldurid, kodulaenuhaldurid ja äripanganduse kliendihaldur. Vastavalt vajadusele on ruumi ka muude tugiüksuste laiendamiseks. Kokku võimaldab Pärnu kontor luua kuni 30 uut töökohta.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 690 inimese. LHV pangateenuseid kasutab veebruari seisuga 332 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 135 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 145 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 200 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid