LHV Kindlustus alustas ka reisikindlustuse pakkumist

30.11.2021

Eesti kapitalil põhinev LHV Kindlustus tõi turule uue tootena reisikindlustuse ja alustab selle pakkumist kõigile Eesti elanikele ja ettevõtetele.

LHV reisikindlustus paistab silma mugavuse ja laia lisariskide kaitsete valiku poolest. Muuhulgas sisaldab reisikindlustuse toode lisakaitsena ka COVID-19 kaitset ning mitmeid valikuid spordi ja harrastustega seotud riskide maandamiseks.

„Pidasime reisikindlustust arendades silmas lihtsust, et vajalike kindlustuskaitsete valik oleks igale kliendile võimalikult mugav. Parima lahenduseni aitab kliendil jõuda värskelt valminud reisikindlustuse kalkulaator,“ ütles LHV Kindlustuse juhatuse esimees Jaanus Seppa.

LHV pakub reisikindlustusena kahte tüüpi kindlustust: üksikreisikindlustus on valik üheks konkreetseks reisiks, korduvreisikindlustus aga juhul, kui klient külastab välisriike rohkem kui korra aastas.

Lepinguid saavad kliendid mugavalt sõlmida LHV kodulehel https://lhv.ee/et/reisikindlustus, sõlmimise protsess on lihtne – piisab neljale küsimusele vastamisest, et saada vaikimisi optimaalseim kaitse.

„LHV Kindlustuse eesmärk on pakkuda parimat kindlustust ja parima teenindusega kahjukäsitlust. Kõrge rahulolu tase meie kahjukäsitlusega näitab, et suudame seda eesmärki ka täita. Kui teiste kindlustustoodetega oleme kodumaisel kapitalil põhineva alternatiivi juba klientideni toonud, siis reisikindlustus on loodetavasti samuti oodatud toode. Tänaseks on LHV Kindlustusel juba üle 140 000 kliendi ja loodame seda arvu ka reisikindlustuse abiga veelgi tõsta,“ rääkis Jaanus Seppa.

Juba varasemalt pakkus LHV Kindlustus klientidele kodukindlustust, liikluskindlustust, kaskokindlustust, seadme- ja pikendatud garantii kindlustust. Reisikindlustuse lisandumisega on kaetud enamik kahjukindlustusturu teenustest. LHV pakub kindlustust lihtsalt ja mugavalt. Tänavu turule tulnud seltsi tooted on tehtud spetsiaalselt Eesti inimestele nende vajadusi silmas pidades ja pakuvad päriselt laia kaitset.

Vaata lähemalt: lhv.ee/kindlustus

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 630 inimese. LHV pangateenuseid kasutab oktoobri lõpu seisuga 310 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 139 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 140 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 180 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid