Euromoney nimetas Eesti parimaks pangaks taaskord LHV

15.07.2021

Rahvusvaheline juhtiv majandusajakiri Euromoney nimetas LHV Panga juba neljandat aastat järjest Eesti parimaks pangaks.

Riikide ja regioonide parimad pangad selgitab tuntud rahvusvaheline majandusajakiri Euromoney oma programmi „Awards for Excellence“ raames.

LHV-le tõid konkursil sel aastal edu hea hakkamasaamine COVID-19 viiruse mõjudega, mitmed digitaalse panganduse ja teiste finantstoodete arendused, aga ka edukas pandivõlakirjade emiteerimine ja silmapaistvad kasvunumbrid nii ärimahtude, kasumlikkuse kui ka klientide arvu osas.

LHV Panga juhi Kadri Kiiseli sõnul kajastub saadud tunnustuses LHV jätkuvalt kõrge tase, mida märgatakse ka välismaal. „Erinevad uuringud on näidanud, et LHV on juba mitu aastat pakkunud klientidele parimat teenindust, oleme atraktiivne tööandja, meil on parim internetipank ja investeerimisteenused, millele on lisandunud ka keskkonnasõbralikkuse sertifikaadid. Me ise usume, et teeme parimat panka, suurepärane, et seda ka märgatakse. Peame seda oluliseks, et Euromoney on meid selle tiitliga juba neli korda tunnustanud,“ kommenteeris Kadri Kiisel.

Lääne-Euroopa parimaks pangaks tunnistati tänavu BNP Paribas ning Kesk- ja Ida-Euroopa parimaks OTP Group.

Auhindade väljaandmisel töötab majandusajakiri Euromoney iga-aastaselt läbi enam kui 1000 kandidaadi andmed, võrdleb pankade viimase 12 kuu majandustulemusi, kasvunumbreid ja arendustegevusi. „Awards for Excellence“ auhindu jagab Euromoney parimatele pankadele juba 1992. aastast alates ning tegemist on vanima ja ühe prestiižseima finantssektori auhinnaga. Sel aastal kandideerid Euromoney riikide ja regionaalsetele pangandusauhindadele rekordiline arv kandidaate. Regionaalsete auhindade info on leitav aadressil euromoney.com.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 590 inimese. LHV pangateenuseid kasutab 282 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 174 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 129 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 150 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid