Tasuta veebiseminar: kuidas oma pensioniraha ise juhtida ja kasvatada?

6. aprill 2021

LHV kutsub kõiki huvilisi osalema tasuta investeerimisseminaril, mis annab juhiseid iseseisvaks investeerimiseks, kasutades selleks pensioni investeerimiskonto ehk PIK-i võimalust.

Veebiseminar toimub Zoom keskkonna vahendusel kolmapäeval, 7. aprillil algusega kell 17.30. Seminar on eesti keeles. Huvilistel palutakse registreeruda aadressil https://lhvbank.zoom.us/webinar/register/WN_tomXCbIZQ-mIBc3MxxXqxQ.

Veebiseminaril räägib LHV portfellihaldur Mikk Taras pikaajalise investeerimise parimast praktikast, kuidas hajutada riske, valida õiged väärtpaberid ja elada üle turu võnkumised. Investeerimisteenuste juht Martin Mets tutvustab aga lähemalt LHV pensioni investeerimiskontot. Samuti käiakse üle põhilised kuupäevad, mida järgida, et LHV PIK-iga juba sügisel iseseisvalt oma II samba varasid kasvatama hakata.

Pensioni investeerimiskonto on pensionireformiga loodud alternatiiv pensionifondile, mille abil saab iga pensionikoguja ise hoida ja kasvatada oma pensionivara II pensionisamba süsteemi sees. Tegu on isikliku pangakontoga, kuhu saab suunata oma regulaarsed pensioni sissemaksed ja seni II samba pensionifondidesse kogunenud raha, mida investeeritakse automaatselt ja hajutatult konto omaniku poolt valitud väärtpaberitesse. LHV on Eesti investeerimisteenuste turu liider ning pakub investeerijatele laia valikut erinevaid võimalusi ja eestikeelset kliendituge.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 540 inimese. LHV pangateenuseid kasutab üle 269 000 kliendi ja LHV hallatavatel pensionifondidel on 179 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 140 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid