LHV ajalool põhinev „Pangasaladus“ nüüd kuulatav ka audioraamatuna

30. oktoober 2020

Nüüdsest on „Pangasaladus“ lisaks paberköitele ja e-raamatule kättesaadav ka audioraamatuna rakenduse MyBook kaudu. Teose on sisse lugenud näitleja Juhan Ulfsak.

LHV 20. sünnipäeva puhul Eero Epneri poolt kirjutatud hoogsa tõsielu sündmustel põhinevat raamatut saab nüüdsest ka kuulata – raamatule on oma hääle andnud tuntud näitleja Juhan Ulfsak. Audioraamat on mugav viis kasvõi käigu pealt saada ülevaade põnevast loost, mis räägib LHV sünnist, kahekümnest tegevusaastast ja kujunemisest tänaseks finantskontserniks.

Teose muudavad eriliseks ilukirjandusliku loo aluseks olevad kümned intervjuud LHV asutanud, seal töötanud ja sellega seotud inimestega, kes pajatavad seni rääkimata lugusid panga ajaloost, oma elust, tegemistest, veidrustest ja mõttemaailmast.

Juulis ja augustis saatis LHV „Pangasaladuse“ koomiksitega varustatud kõvakaanelised köited ka maakonnaraamatukogudesse üle Eesti. Kokku enam kui 200 eksemplari on leidnud oma koha rahvaraamatukogudes, nagu ka ülikoolide ja linnaraamatukogudes.

„Pangasaladus“ valmis vahetult enne koroonaviiruse puhangut ja eriolukorra kehtestamist. Trükiversiooni raamatust on kõigil huvilistel võimalik osta LHV Tallinna ja Tartu kliendikontorist hinnaga 25 eurot.

Audioraamatu leiab MyBook rakendusest, mille saab alla laadida App Store’st või Google Play äpipoest. Rakenduse kuutasu on 5,99 eurot ja see sisaldab piiramatut Standard ehk tavakataloogi kasutust ning ühte raamatut Premium kataloogist. „Pangasaladuse“ on kuni novembri lõpuni kuulatav Standard kataloogis ning rakenduse tasuta prooviperiood, mis tagab piiramatu Standard kataloogi kasutuse on 14 päeva.

E-raamatuna saab teose soetada ligi 15 euroga kõikide suuremate raamatupoodide e-poest (NB! E-raamat on loetav järgmiste rakendustega: iBooks, Google Play, Adobe Digital Editions, Calibre).

Vaata kõiki uudiseid