LHV pakub esimese pangana virtuaalset ISIC üliõpilaspiletit

17. august 2020

LHV asus esimese pangana pakkuma oma klientidele mobiiliäpis virtuaalse ISIC üliõpilaspileti tellimise võimalust. Rahvusvahelise üliõpilaspileti saad lisada LHV mobiiliäpis oma teiste kaartide hulka.

Virtuaalne ISIC (International Student Identity Card) on rahvusvaheline üliõpilaspilet LHV mobiiliäpis, millega saad tõendada enda tudengistaatust ning kasutada tuhandeid soodustusi mugavalt mobiiliga nii Eestis kui ka välismaal.

LHV Noortepanga projektijuhi Liis Lepiku sõnul on virtuaalse ISIC üliõpilaspileti lisandumine LHV mobiiliäppi väga praktiline ja oodatud täiendus. „Tahame käia noortega ühte sammu, võtta kuulda nende ideid ja soove ning pakkuda innovaatilisi lahendusi, mis on päriselt kasulikud. Näeme, et noored on uuendusmeelsed ja eelistavad aina enam oma igapäevaseid toimetusi, sealhulgas pangatehinguid, mobiilis teha. Lisandunud võimalus tellida rahvusvaheline ISIC üliõpilaspilet LHV mobiiliäpis on kindlasti teretulnud mugavuslahendus,“ lausus Lepik.

ISIC brändi ametlik esindaja Eestis on Eesti Üliõpilaskondade Liit (EÜL), kes on väljastanud ISIC kaarte 1993. aastast ning virtuaalset ISIC-ut 2016. aastast. EÜL juhi Eleri Pilliroo sõnul on neil hea meel, et ka LHV virtuaalse ISIC üliõpilaspileti tellimise võimaluse oma mobiiliäppi on lisanud. „Sellest sügisest avame esmakordselt võimaluse tellida ISIC-ut virtuaalselt, vajamata plastkaarti kõrvale. ISIC on maailma populaarseim üliõpilaskaart ja on ainult tervitatav, kui selle tellimine ja omamine tehakse veelgi lihtsamaks. Meile teadaolevalt on LHV isegi maailma esimene pank, kes sellist võimalust pakub,“ lausus ta.

Virtuaalse ISIC üliõpilaspileti saavad LHV mobiiliäpis tellida kõik LHV kliendid, kes on vähemalt 16-aastased ning õpivad mõnel kõrghariduslikul õppekaval Eestis või välismaal. Kaardi tellimine on väga lihtne ja võtab aega maksimaalselt mõne minuti. Selleks tuleb avada LHV mobiiliäpis kaartide vaade, vajutada uue kaardi lisamist tähistaval plussmärgil ning valida sealt „ISIC virtuaalkaart“. Järgmiseks tuleb lisada oma kooli nimi ja foto endast ning tutvuda virtuaalse ISIC üliõpilaspileti lepingutingimustega. Peale andmete kinnitamist kuvataksegi valminud virtuaalset ISIC üliõpilaspiletit LHV mobiiliäpi kaartide hulgas.

ISIC üliõpilaspiletiga saab soodsamalt reisida ja ostelda Eestis ja veel ligi 130 riigis. Rahvusvahelise üliõpilaspileti eesmärk on tõendada kaardiomaniku õppuristaatust kõikjal maailmas. See tähendab, et ka reisides on üliõpilasel samad õigused külastatava riigi õpilastega ning õigus kasutada kõiki kaardiga kaasnevaid soodustusi.

Loe lähemalt

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab rohkem kui 470 inimest. LHV pangateenuseid kasutab rohkem kui 227 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 181 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 120 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Vaata kõiki uudiseid