LHV ja jalgpalliliit viivad koostöö teise kümnendisse

17. detsember 2019

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) ja LHV pikendasid 2010. aastal alanud koostööd viie aasta võrra, astudes ühiselt juba teise kümnendisse.

15. detsembril sõlmitud kokkuleppe järgi jätkab LHV Pank EJLi ja Eesti rahvuskoondise peatoetajana ning eduka Jalgpallikaardi projektiga. Uue lepingu toetusmaht viie aasta peale kokku on miljon eurot, mis võib suureneda LHV Jalgpallikaardi aktiivse kasutamisega pangaklientide poolt või rahvuskoondise jõudmisega finaalturniirile.

LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu rõhutas, et LHV ja jalgpalliliidu koostöö on hea näide pikaajalisest ja põhimõttelisest partnerlusest. „Jalgpalli roll Eestis on mõjukas: tuhanded harrastajad väikestest suurteni koos lähedaste ja toetajatega moodustavad kogu Eestit katva sportlike eluviisidega edumeelse võrgustiku. Meil on olnud õnnelik võimalus Eesti jalgpalli arengule kaasa aidata ja hea meelega jätkame jalgpalliklubide ja alaliidu partnerina ka järgmisel kümnendil,“ ütles Kilu.

„Esimene koostöökümnend on võimendanud palju erinevaid tähendusi, millest üks olulisem usk Eesti kultuuri ja kogukonnapõhistesse toimimisloogikatesse. Nii LHV-l kui ka jalgpallil on seeläbi Eesti ühiskonnas kanda vastutusrikas roll,“ lausus EJLi president Aivar Pohlak. „Suur tänu senise toetuse ja jätkuva väga hea koostöö eest,“ rõhutas ta.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab 430 inimest. LHV pangateenuseid kasutab ligi 198 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 177 000 aktiivset klienti.

Vaata kõiki uudiseid