Ajakiri Investeeri kolis paberilt veebi

22. aprill 2019

Käesolevast aastast ilmub LHV ajakiri Investeeri veebiajakirjana. Nüüd on LHV klientidel ja kõigil huvilistel võimalik Investeeri uusi artikleid lugeda aadressil investeeri.geenius.ee.

12 ilmumisaasta jooksul kujunes Investeerist üks Eesti suuremaid majanduse- ja investeerimisteemalisi ajakirju. Investeeri muutmisega veebiajakirjaks jätkab LHV klientidele
väärtusliku sisu pakkumist. Ka edaspidi saavad Investeeri artiklid olema põhjalikud ning lugejale kasulikud ja innustavad.

„Paberajakirjana oli Investeeri trükiarv üle 40 tuhande eksemplari. Kuna trükiarv seab piirid, loodame, et veebiajakirjaga saame Investeeri lugusid jagada rohkemate klientide ja huvilistega,“ ütles LHV kommunikatsioonijuht Priit Rum. „Soovime Investeeriga pakkuda klientidele uusi teadmisi rahamaailmast ja tõepoolest innustada neid investeerima, ettevõtteid looma, majandusteemadel mõtlema. Investeeri jaoks kirjutame tavapärasest pikemaid ja põhjalikumaid lugusid nendel teemadel, mis väga sageli leheruumi ei leia,“ rääkis Rum.

Rumi sõnul käib veebiajakiri hästi kokku LHV mõtteviisiga, pakub ju LHV ka oma finantsteenuseid eelkõige elektrooniliselt, uuenduslike kanalite kaudu. Paberilt veebi kolimine aitab säästa keskkonda – kulub vähem paberit, elektrit, transpordikilomeetreid.

Veebiajakiri Investeeri sünnib koostöös Geeniuse meeskonnaga. Geenius on toonud edukalt lugejate ette Rahageeniuse portaali ning näidanud pikema aja jooksul häid oskusi ja teadmisi, kuidas veebiajakirjandust parimal viisil teha.

Kõigil huvilistel on võimalus Investeeri artiklid edaspidi tellida oma e-posti aadressile. Huvilisi hakkab LHV igakuiselt uutest artiklitest ja veebiajakirja uuendustest meili teel teavitama.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab ligi 400 inimest. LHV pangateenuseid kasutab 171 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on üle 177 000 aktiivse kliendi.

Vaata kõiki uudiseid