Veebruar on LHV-s teeninduskuu

12. veebruar 2018

Möödunud aasta lõpus ja selle aasta alguses viis uuringufirma Dive läbi pangaduse iga-aastase valdkonnauuringu, mille käigus hinnati pankade teenindust Balti riikides. Teist aastat järjest saime klienditeeninduse eest väga kõrge koondhinde – 91%. See on suurepärane tulemus, mis aga ei tähenda, et enam pole vaja pingutada. Vastupidi, teist aastat järjest keskendume veebruarikuus teenindusele ja järgmisel korral on eesmärgiks saavutada veelgi parem koondhinne.

Meie iga-aastasest brändiuuringust selgub, et LHV-d peetakse kohalikuks, kaasaegseks, usaldusväärseks ja kliendikeskseks. See on meie jaoks suur au, et Eesti inimesed LHV-d nii tajuvad. Eeskujuliku suhtlusega soovime ennast veelgi paremast küljest näidata.

Klientide igapäevane suurepärane teenindamine on meie prioriteet. Selleks, et saaksime oma teenindust ja teenuseid veel paremaks lihvida, kogume veebruaris oma klientidelt e-posti teel tagasisidet. Küsitluse ülesehitus on lühike ja lihtne. Saadame küsitluse pisteliselt, kuid see annab meile kliendikogemuse kohta väärtuslikku infot.

Lisaks klientidelt tagasiside küsimisele korraldame veebruaris tavalisest tihemini mystery-shopping’ut ehk testostude tegemist. Testostudega hinnatakse teeninduse kvaliteeti kliendi pilgu läbi. See annab teenindusprotsessist detailse ülevaate ja on tähtis seetõttu, et suurepärane teenindus peitubki vahel lihtsates pisiasjades – neis, mida tavainimene esimese hooga võib-olla kirjeldada ei oskagi, kuid mida testostjaks koolitatud spetsialist paneb kindlasti tähele.

Veebruaris on plaanis ka mitmed teeninduskoolitused meie teenindajatele. Koolituste eesmärk on muuta klienditeenindust veelgi kliendikesksemaks ja personaalsemaks.

Kui soovid meie teeninduse kohta anda tagasisidet või teha ettepanekuid, kirjuta meile info@lhv.ee.

LHV teeninduskuu

Vaata kõiki uudiseid