LHV loosib klientide vahel välja topeltpalga

5. aprill 2018

LHV kuulutas välja loosimise kõigi pangaklientide vahel, kelle igakuine sissetulek laekub LHV Panka. Igal kuul loositakse ühele kliendile topeltpalk ehk pank lisab võitja kontole tema ühe kuupalga.

LHV jaepanganduse juhi Andres Kitteri sõnul soovib LHV tõsta pangateenuste kasutamise aktiivsust ja ühtlasi tunnustada aktiivseid kliente. „Meie pakkumine kliendile on selgelt erinev teistest pankadest Eestis, kuna LHV-s teevad kõik Euroopa makseid ehk nii pangasiseseid kui ka pankadevahelisi ülekandeid tasuta. Meil on head ja otstarbekad laenutooted, nagu kodulaen, liising või väikelaen, ja lihtsalt kasutatavad mobiilipank ja internetipank,“ loetles Kitter. „Miks siis mitte tuua oma palk üle LHV-sse ja arveldada soodsamalt?“

Loosimine toimub iga kuu 5. kuupäeval (või sellele järgneval tööpäeval) ning nii aasta lõpuni välja. Esimene kord valib fortuuna topeltpalga saaja 7. mail, kui loosirattas on kõik need, kelle palk, dividendid, pension või muu sissetulek laekus aprillis LHV pangas asuvale kontole. Võitja saab oma eelmise kuu sissetuleku ulatuses lisapalga, maksimaalne määr lisapalgal on 10 000 eurot.

Palga LHV-sse suunamine on lihtne, selleks tuleb avada konto, juhul kui seda veel ei ole. Konto saab avada ka lihtsalt videotuvastuse teel. Seejärel tuleks täita palga ümbersuunamise avaldus ja edastada see oma tööandja raamatupidajale.

LHV-s arveldades võidavad tegelikult kõik, kuna LHV-s on madalad teenustasud:

  • Tasuta konto
  • Tasuta Euroopa maksed (Teenustasuta arveldused nii pangas sees kui ka LHVst teistesse pankadesse)
  • Viipemaksega deebetkaardid ja krediitkaardid (eraklientidel kaarditasu 1 euro kuus)
  • Sularaha väljavõtt kõikidest pangaautomaatidest (LHV sularahaautomaadist sularaha väljavõtmine tasuta. Teiste pankade automaatidest nii Eestis kui ka Euroopas 1 € eest.)
  • Lihtne ja mugav mobiili- ja internetipank

Kampaania ja loosimises osalemise tingimustega saab tutvuda siin.

Vaata kõiki uudiseid