Avasime Tartus uue kliendikontori

4. november 2016

LHV avas täna Tartu kliendikontori uues asukohas, vastvalminud Ülikooli 2a büroohoones. Kontori kolimine ja laiendamine võimaldab LHV-l Lõuna-Eesti kliente paremini teenindada ja suurendada töötajate arvu Tartus.

Ülikooli 2a

Esinduslik ja kergesti ligipääsetav pangakontor asub südalinnas Ülikooli 2a hoone esimesel ja teisel korrusel. Kontor on varustatud ka uue ööpäevaringselt ligipääsetava sularahaautomaadiga.

„LHV pangal on Tartus ja selle ümbruses juba ligi 15 000 klienti ning kuna siin on palju aktiivseid inimesi ja tublisid ettevõtteid, soovime seda hulka kindlasti suurendada,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Meie teenused on loodud nii, et kliendid saavad e-kanalite kaudu ise kõik toimingud ära teha ja tegelikult ei ole neil pangakontorisse asja, kuid soovime, et kui siiski on vaja kontorisse tulla, oleks siinne keskkond LHV nägu, mugav ja toetav. LHV tunnistati tänavu parima teenindusega pangaks ja nüüd on meil Tartus ka Eesti kõige uuem pangakontor,“ lisas Kilu.

LHV uus Tartu kontor on varasemast ruumikam, kuna kokku rendib LHV hoone kontoripinda 500 ruutmeetri ulatuses. Tööruumide sisustus on LHV-le omane ning interjöör valminud sisearhitekt Kerli Leppa kujunduse järgi. „Soovime oma haaret kogu Lõuna-Eestis laiendada. Uus kontor on võimaldanud meil siin juurde palgata ka töötajaid. Seni Tartus töötanud IT-, jaepanganduse- ja ettevõtete panganduse töötajatele lisaks otsime veel juurde eesti ja vene keelt oskavaid klienditoe spetsialiste,“ tutvustas Kilu. Kokku töötab täna LHV meeskonnas Tartus 19 inimest.

Uues kontoris on pandud rõhku ka klientide mugavusele – avaram on ooteala, lisandunud on teeninduslaudu ning laiendatud on ka raamatukogu. LHV pakub kliendikontoris klientidele lugemiseks investeerimis- ja ettevõtlusalaseid raamatuid.

Ülikooli 2a ärihoone on valminud Kaarsilla Kinnisvara käe all ning ehitatud Embach Ehituse poolt. Maja on eriline nutikate ja innovaatiliste lahenduste poolest. Näiteks on kuuekorruselisse büroohoonesse paigaldatud targa maja küttesüsteem, mis on üks esimesi sarnaseid lahendusi Eestis. Nii küte kui ka jahutus on lahendatud aktiivlae põhimõttel, mis loob inimesele võimalikult mugava ja ühtlase hoone sisekliima igal aastaajal.Hoone ehitust alustati 2015. aasta oktoobris.

Ülikooli 2a

Vaata kontori kontaktandmeid
Tule LHV kliendiks

Vaata kõiki uudiseid