LHV mobiilipanka lisandus väärtpaberite ülevaade

13. juuni 2016

LHV lisas mobiilipanga rakendusele klientide jaoks olulise täienduse, kuna nüüd näevad mobiilipanga kasutajad telefonis ka oma väärtpaberite infot.

Uuendus annab kliendile hea ülevaate kõigist tema kontoga seotud väärtpaberiinvesteeringutest. Valides LHV mobiilipanga rakenduse menüüs „Väärtpaberid“, saab klient jälgida oma investeeringute koguväärtust, väärtpabereid ja nende turuväärtust, detailsemalt ka iga väärtpaberi infot: nimetust, kogust, soetushinda, turuhinda ja muutust. Balti väärtpabereid saab vaadelda reaalajas, teised noteeringud on mobiilipangas 15-minutise viivitusega.

„LHV on Eesti inimestele investeerimisel esimesi eelistusi ning väärtpaberite info lisamist mobiilipanka on paljud kliendid oodanud,“ tõdes LHV jaepanganduse juht Andres Kitter. „LHV mobiilipangal on tänaseks peaaegu 10000 aktiivset kasutajat ja uuendame oma äppi pidevalt. Seekordne uuendus muudab investeeringutel silma peal hoidmise lihtsamaks ja operatiivsemaks ning kuigi tehinguid täna mobiilipangas veel teha ei saa, lisame ka selle võimaluse loodetavasti peagi,“ lisas Kitter.

LHV mobiilipanga allalaadimise aktiivsus on kevadkuudel hoogustunud. „Suvel on kindlasti hea oma telefonis mobiilipanka omada, nii saab kõige operatiivsemalt pangaasju ajada ja näiteks käigu pealt kaardi limiite seadistada või makseid teha. Nüüd saab siis ka oma investeeringutel silma peal hoida. Arendame LHV mobiilipanka sooviga teha rahaasjade ajamine võimalikult mugavaks ning kliendid on meie varasemaid uuendusi nagu korduva sisselogimiseta pikka sessiooni või kiiret maksete tegemise võimalust kiitnud,“ rääkis Kitter.

Esimesena lisandus väärtpaberite info LHV mobiilipanka iOSi kasutajate jaoks, kuid nüüd on see saadaval ka Androidi telefonidel. LHV mobiilipanga saab alla laadida App Store’st või Google Playst. Loe lisa.

Vaata kõiki uudiseid