LHV hakkas pakkuma väikelaenu

19. oktoober 2015

Juba paar kuud saavad kliendid taotleda LHV väikelaenu ning see võimalus on klientide poolt hästi vastu võetud. Nüüd tõi LHV eraklientidele mõeldud väikelaenu laiemalt turule ning lisas uusi taotlemisvõimalusi koostööpartnerite juures.

Väikelaenu on võimalik taotleda kuni 10 000 euro ulatuses ning kuni viieks aastaks. Väikelaen ei eelda tagatist ning laenuintress (alates 15,9%) arvutatakse ainult laenujäägilt. Soovi korral saab laenu tagastada enne tähtaega tasuta. Aasta lõpuni saab LHV väikelaenu võtta ilma lepingutasuta.

LHV Finance’i juhi Nele Roostalu sõnul lisati väikelaen LHV tootevalikusse, kuna klientide huvi sellise mitmeotstarbelise laenutoote vastu oli suur. „LHV väikelaen annab kliendile paindlikkuse laenuraha kasutamisel ja ei nõua kulukat tagatise seadmist. Kuigi kõige enam võetakse väikelaenu kodu remondiks ja kasutatud auto ostuks, sobib see hästi ka näiteks ettevõtlusega alustamiseks, reisimiseks, õppemaksu või ravikulude tasumiseks ning ootamatuteks väljaminekuteks. Väikelaenu abil on hea osta ka näiteks välismaistes veebipoodides, kus enamasti puudub järelmaksuvõimalus,“ tutvustas Roostalu.

Mugavaim ja kiireim viis väikelaenu lepingu sõlmimiseks on olnud LHV kodulehe kaudu, kuid alates tänasest saavad kõik eraisikud seda teha ka Euronicsi kauplustes üle Eesti. See on hea viis kliendile, kes soovib lisaks uue kodutehnika soetamisele teha ära näiteks ka koduremondi ja vajab selleks lisavahendeid.

Lisaks Euronicsile on LHV alustanud koostööd ka Osta.ee ja Hinnavaatlus.ee veebikeskkondadega, kes samuti pakuvad oma finantseerimisvajadusega klientidele LHV väikelaenuvõimalust. Osta.ee eesmärk on pakkuda parimat ostumüügi keskkonda kõigile kauplejatele. Hinnavaatlus on Eesti vanim ja suurim hinnainfot edastav hinnavõrdlusportaal, mis aitab leida erinevaid arvuti- ja fototehnika ning koduelektroonika tooteid ja võrrelda nende hindu.

Roostalu sõnul võiksid laenukliendid kindlasti mõelda ka laenukindlustusele, mida LHV ühe võimalusena pakub. Näiteks hüvitab kindlustus osamaksed juhul, kui klient on kaotanud töö või tal pole võimalik töötada õnnetuse või haiguse tõttu.

LHV väikelaenu pakub LHV Finance. Lisainfo on saadaval aadressil: lhv.ee/et/vaikelaen/.

Tutvu tingimustega müügikohas või lhv.ee/et/vaikelaen ja küsi nõu meie asjatundjalt. Väikelaenu igakuise osamakse suurus on 55,67 € ja krediidi kulukuse määr on 23,57% aastas järgmistel näidistingimustel: laenusumma 1 500 €, intress 19,9% jäägilt aastas (fikseeritud), lepingutasu 29,9 €, laenu tasumise periood 36 kuud, tasumine igakuiste annuiteetmaksetena, maksete kogusumma 2 034,84 €. Laenukindlustust pakub ERGO Insurance SE. Kindlustusega väikelaenu igakuise osamakse suurus on 60,12 € ja krediidikulukuse määr on 30,73% aastas järgmistel näidistingimustel: laenusumma 1 500 €, intress 19,9% jäägilt aastas (fikseeritud), kuutasu 4,45 €, lepingutasu 29,9 €, laenu tasumise periood 36 kuud, tasumine igakuiste annuiteetmaksetena, maksete kogusumma 2 195,24 €.

Vaata kõiki uudiseid