LHV Pank julgustab kasutama uusi tuvastusvõimalusi

15. september 2015

Juba mitu nädalat on LHV Pangaga liitunud üle kahe korra rohkem uusi kliente kui tavaliselt. Seoses sellega julgustame liitujaid kliendiks saamisel kasutama ka uusi võimalusi.

Seaduse järgi tuleb pangal uued kliendid isikut tõendava dokumendi alusel tuvastada. Nüüd oleme sellesse protsessi kaasanud oma head partnerid Selveri ja Euronicsi kauplused, et LHV kliendiks saamiseks ei peaks tingimata külastama Tallinnas või Tartus asuvat pangakontorit.

LHV kliendiks saad hakata üle Eesti. Selleks tuleks läbi teha järgnevad sammud:

  • Esiteks täida kindlasti LHV kodulehel konto avamise avaldus ning sisesta oma kontaktandmed.
  • Külasta isikut tõendava dokumendiga sobivaimat Euronicsi kauplust või Selveri infoletti, kus saad enda isiku kiirelt tuvastada (asukohtade info: lhv.ee/et/kus-asub#tuvastuspunktid).
  • Pank võtab seejärel ühendust ja saadab kliendilepingu digiallkirjastamiseks.
  • Saada allkirjastatud leping pangale tagasi ja saadki alustada arveldamist.
  • LHV pangakaardi saad tellida internetis ja saadame selle postiga koju.

Meie kliendiks saab endiselt hakata ka panga Tallinna ja Tartu kontoris ning LHV müügiesindajate vahendusel paljudes kaubanduskeskustes. Soovi korral saab Tallinna või Tartu Kaubamajas ning Selverites kliendilepingu vormistada ka koos Partner Pangakaardi taotlusega. Lisaks saavad kõik LHV väikelaenu soovijad Selveri või Euronicsi kauplustes teha ära vajaliku isikutuvastuse.

LHV Pank teatas augusti lõpus, et defineerib end täisteenust pakkuva pangana ning tõi turule esimesed sularahaautomaadid. Panga eesmärk on jõuda suuruselt ja olulisuselt kolme esimese panga hulka Eestis.

Vaata kõiki uudiseid