LHV kingib Narvale pargipingid

9. juuni 2015

Juunis ja juulis toimuva heategevusliku kampaania raames kingib LHV Varahaldus Narva linnale pargipingid, mis paigaldatakse narvalaste poolt hääletuse teel valitud kohtadesse.

Kampaania idee sündis koostöös Narva Linnavalitsusega, kes märkis, et piirilinnas napib mugavaid, pargipinkidega varustatud puhkekohti. Samuti andis linn oma soovitused pinkide võimalike asukohtade osas. Lõpliku otsuse, kuhu viis uut pargipinki paigaldatakse, annab rahvahääletus, milles kahe suvekuu jooksul saavad osaleda kõik, kes hoolivad Narva kaunist ilmest. Valida saab kolme linna poolt pakutud koha vahel: Tuleviku tn 2, Tallinna mnt 19b, Tallinna mnt 35a. Paigaldatavad minimalistliku disainiga pargipingid on Eesti tootekunstnike looming. Pingid toodab ja paigaldab Extery OÜ.

LHV pensionifonde haldava LHV Varahalduse juht Mihkel Oja märkis, et projekti idee on inspireeritud Tartu kaasava eelarve põhimõttest, et linnakodanikele antakse õigus osaleda oluliste otsuste langetamisel. „Lähtume põhimõttest, et toetada tasub neid projekte, mis muudavad Eesti elu paremaks ning Narvast alanud pargipinkide projekt võib peagi laieneda teistesse Eesti linnadesse,“ lisas Mihkel Oja.

Oma hääle pinkide asukoha valimisel saab anda juuni ja juuli jooksul internetis, LHV kodulehel või LHV konsultantide abil. Pargipinkide võimalike asukohtadega saab tutvuda Google Maps rakenduse abil.

Vaata kõiki uudiseid